Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه گفت: ۲۰ میلیون نفر امروز قابلیت بهره برداری از سامانه ثنا را پیدا کردند و در همین راستا با توسعه ابلاغ الکترونیک بالغ بر ۳۰۰ میلیارد تومان در مدت دو سال صرفه جویی شده است.

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، نشست چهل سالگی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران با موضوع دستاورد‌های قوه قضاییه در حوزه فناوری اطلاعات، بعدازظهر امروز در مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیت الله شهریاری رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه اظهار کرد: فعالیت‌های گسترده‌ای در حوزه فضای مجازی از حدود ۱۰ سال پیش شروع کردیم که بسیاری از این موارد برای اولین بار در قوه قضاییه و نظام جمهوری اسلامی ایران صورت گرفت.

وی ادامه داد: مجموعه فعالیت‌های دستگاه قضایی در حوزه معماری جدید در ۴ لایه توانمندساز‌های نهادی، زیرساخت‌های فنی، درون سازمانی و فرایند‌ها و لایه خدمات بوده است که در لایه اول ساختار ستادی و استانی را تشکیل دادیم و توانمندساز‌های حوزه فناوری اطلاعات در حوزه انسانی و اصلاح قوانین و مقررات شکل داده شد.

آیت الله شهریاری افزود: لایه دوم به زیرساخت‌های نرم افزاری و شبکه ملی عدالت را در برمی‌‎گیرد و لایه سوم خدمات به کارکنان و ذی نفعان قوه قضاییه و مدیریت منابع سازمان و تعاملات ستادی را شامل می‌شود و لایه چهارم به خدمات قضایی به مردم، تعامل با ضابطان قضایی و دستگاه‌های اجرایی می‌پردازد.

وی اضافه کرد: لایه اول یعنی توانمندساز‌های نهادی مرکز آمار و فناوری اطلاعات، برای اولین بار در قوه قضاییه شکل گرفت و تمرکز اصلی و جدی در این حوزه داشتیم، از طرفی گستره استانی به شکلی شد که ۳۱ معاونت در استان‌ها تشکیل شد، در واقع برای توسعه عملیات قضایی در حوزه فناوری نیازمند معاونت‌هایی در استان‌ها بودیم که در حال حاضر مشغول فعالیت هستند.

رییس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه گفت: برای اولین بار پژوهشکده فناوری اطلاعات تاسیس شد و برای انجام هرکاری، فعالیت‌های مطالعاتی آن در این پژوهشکده انجام می‌شود.

وی ادامه داد: ما نیازمند نیروی انسانی کافی و خبره بودیم و به همین منظور منابع انسانی قوی را به کار گرفتیم، در یکی از تعاونی‌های قوه قضاییه شرکت حامی عدالت را تاسیس کردیم که نیرو‌های توانمند و دانشگاهی در این شرکت استخدام شدند که این موضوع از پروژه‌های موفق ما بوده است که در حال حاضر بیش از ۲۰۰ نفر در این شرکت فعالیت می‌کنند که از همه آن‌ها از مهندسان نرم افزار و سخت افزار هستند که در حوزه‌های شبکه‌ای فعالیت می‌کنند.

وی ادامه داد: ما متوجه شدیم که باید به قضات و کارکنان آموزش‌های لازم را بدهیم، لذا فعالیت گسترده‌ای در حوزه کارآموزان و ذی نفعان قضایی برای استفاده از فناوری اطلاعات شکل گرفت و آموزش‌های لازم ارائه شد.

آیت الله شهریاری افزود: یکی از مهمترین کار‌هایی که در دستگاه قضایی برای اولین بار شکل گرفت تصویب آیین دادرسی الکترونیکی بود که مشکلات بسیاری را از پیش روی ما برداشت.

وی گفت: ما متوجه شدیم که بدون تغییر قوانین و مقررات نمی‌توانیم کارهایمان را پیش ببریم که با مساعدت‌های مجلس و معاونت حقوقی قوه قضاییه، اصلاحات گسترده‌ای در قوانین و مقررات در حوزه آیین‌های دادرسی و دستورالعمل‌ها و آیین نامه‌ها ایجاد شد و برای اولین بار شبکه ملی عدالت در قوه قضاییه شکل گرفت.

آیت الله شهریاری گفت: ایجاد دفاتر خدمات الکترونیک قضایی یکی از افتخارات دستگاه قضایی است، همچنین راه اندازی سامانه ثنا و دسترسی مردم به آن در راستای عدالت الکترونیکی ایجاد شده است که ۲۰ میلیون نفر امروز قابلیت بهره برداری از سامانه ثنا را پیدا کردند و در همین راستا با توسعه ابلاغ الکترونیک بالغ بر ۳۰۰ میلیارد تومان در مدت دو سال صرفه جویی شده است.

خبر در حال تکمیل است...

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مرکز آمار قوه قضاییه چهل سالگی انقلاب قوه قضاییه عدالت الکترونیک سامانه ثنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۱۸۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده

ایسنا/لرستان مدیرعامل شرکت‌شهرک‌های صنعتی لرستان گفت: پروژه فروسیلیس منگنز ازنا پیشرفت بسیار خوبی دارد و ظرف دوسه ماه آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

فرزاد محمدی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: توسعه فناوری یکی از زیرپروژه‌های اصلی شرکت شهرک‌های صنعتی لرستان است.

وی با بیان اینکه یکی از چالش‌هایی که در کشور و به تبع آن در استان وجود دارد موضوع فناوری است، گفت: در این راستا به منظور رفع موانع تکنولوژی و فنی واحدهای صنعتی احیا شده که ماموریت و رسالت آن شناسایی نیازهای فناورانه است فن‌بازار در استان تشکیل شد.

مدیرعامل شرکت‌ شهرک‌های صنعتی لرستان گفت: در حال حاضر نیازهای فناوری چندین واحد صنعتی در استان شناسایی و مرتفع شدند.

محمدی بیان کرد: در استان چندین واحد صنعتی را دانش‌بنیان کردیم؛ همچنین با حمایت‌های مالی واحدهای تحقیق و توسعه مورد حمایت قرار گرفته شده‌اند.

وی در ادامه اظهار کرد: در منطقه ویژه اقتصادی ازنا، اولین سرمایه‌گذاری خارجی جذب شد و این موضوعی بود که در سال‌های گذشته شاهد آن نبودیم.

مدیرعامل شرکت‌شهرک‌های صنعتی لرستان با بیان اینکه این سرمایه‌گذار چینی پروژه فروسیلیس منگنز را در ازنا در حال احداث دارد، یادآور شد: خوشبختانه این واحد پیشرفت بسیار خوبی دارد و ظرف دوسه ماه آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • آیین نامه توزیع دارو بر بستر سکو‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • رایزنی با محیط زیست برای فعالیت کارخانه آسفالت در شرق تهران
  • اتصال ۱۷ بانک به سامانه برات الکترونیکی
  • چند پروژه عمرانی دانشگاه یاسوج با حضور وزیر علوم افتتاح شد
  • صرفه جویی ۸۰۰ هزار متر مکعب آب با انجام اقدامات حفاظتی در بافق و بهاباد 
  • صرفه جویی آب در شهرستان بافق و بهاباد
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده
  • بهره برداری از دومین باشگاه کوهنوردی در زرند